Arrenquem temporada.

Tornem de vacances amb les bateries carregades i amb un bon grapat de novetats que podreu gaudir aquesta temporada. D’una banda, nou web amb nova imatge gràfica. La marca Itinerarium s’ha simplificat i s’ha acostat a una línia més actual. S’ha conservat la tipografia i l’imagotip de la lletra “A” que representa la triangulació GPS. Per sota d’aquest triangle s’han mantingut un seguit de punts units per línies que representen el nostre particular itinerari. El verd es manté com a color principal, vinculat a la natura, al turisme sostenible i a l’aprenentatge sobre l’entorn més proper. Pel que fa a la marca simplificada, que mostraran les xarxes socials, es concreta en el triangle central acompanyat dels punts.

logos

El nou site d’Itinerarium consolida la filosofia de l’empresa, centrada en projectes de mobile learning fent ús d’eines de la geolocalització sobre el territori o en interiors. Igualment es manté una aposta pel turisme amb smartphones i es reforça el concepte d’smart citizen, tot  plegat fonamentat en la renovada plataforma de geolocalització d’Itinerarium i la utilització de telèfons intel·ligents. L’experiència d’aquest any ens ha permés millorar en funcionalitats,, disseny, usabilitat, fent molt més estable la plataforma.

mac4

Aquesta temporada també us presentem 4 productes que treballen al voltant d’aquesta nova plataforma.

PointEdu, la plataforma de geolocalització de continguts curriculars per a la teva escola. Una de les eines que ha d’acompanyar el canvi de paradigma a l’aula: de la transmissió d’informació a l’aprenentatge cooperatiu en el territori.

Tourist és una plataforma de geolocalizació que et permet construir la teva aplicació turística de manera fàcil, ràpida i amb l’assessorament tècnic d’Itinerarium.

El coneixement i experiència que tenen les persones d’una ciutat/poble permet promocionar punts, sovint desconeguts, de màxim interès. People és la plataforma d’Itinerarium pels ajuntaments que permet per fi als ciutadans geolocalitzar el millor de la seva ciutat/poble.

Network It és el nou sistema de xat que va més enllà de Whatsapp. Network It! té com a objectiu la generació d’una comunitat de persones amb una mateixa preocupació, problemàtica o interès.

A més el nou web recull molts dels projectes i treballs que hem desenvolupat a Itinerarium des dels nostres inicis, tots ells centrats en el treball sobre el territori fent ús de dispositius mòbils.

Esperem que totes aquestes novetats us animin a seguir treballant plegats i si encara no ho heu fet a confiar el vostre projecte amb nosaltres.

 

Share this post'.